Casal d’Estiu20

Us presentem la proposta per al desenvolupament del casal d’estiu Happy Days by Helen Doron English School Casal al col·legi Manyanet – Sant Ramon durant l’estiu de 2020. Pensat per a nens i nenes des de 3 anys fins a 11-12 anys (des de P3 fins a 6è), amb activitats compreses entre les 9 i les 13.

El Casal d’estiu es farà sempre i quan les autoritats sanitàries ho permetin i queda subjecte a la normativa de seguretat que es marqui des del departament de salut.
En aquesta proposta en concret es mostren les activitats i es presenta una sèrie d’idees per al desenvolupament del casal per part de Helen Doron English Alt Penedès.
Estructura i característiques del casal Helen Doron English Alt Penedès
– Casal setmanal i temàtics en anglès.
– Grups de 8/10 alumnes per professor/ra.
– Opció d’acollida de 8 a 9 h. (consultar preus) i de 13 a 13:30 h. gratuïta.
– Professors graduats formats específicament amb nivell mínim C1 o C2 d’anglès i amb carnet de Monitor de Lleure i professors nadius.
– Material i plans d’estudi de Helen Doron English School Casal.

     

Sobre Helen Doron English

Amb 30 anys d’experiència, som líders en l’ensenyament de l’anglès a nens seguint el sistema de llengua materna, adaptant els programes a les necessitats i els interessos de cada tram d’edat.
Estem presents a 34 països, amb més de 900 centres i més de 2.000.000 alumnes.
Ens caracteritza una metodologia on l’aprenentatge és divertit, visual i musical, amb activitats orientades al benestar emocional i al desenvolupament cognitiu dels nens. A més, treballem amb reforç positiu durant les lliçons per augmentar l’autoestima dels alumnes, enfocament adaptat a l’estil d’aprenentatge de cada nen, interacció de l’infant perquè experimenti per ell mateix i professorat especialitzat.

     

Grups per Edats

Proposem fer 4 grups per edat. És una proposta que també depèn del nombre d’inscrits.
Els grups serien:
– Grup 1: de 3 anys a 5 anys (P3 – P5)
– Grup 2: de 6 anys a 7 anys (1r – 2n primària)
– Grup 3: de 8 anys a 9 anys (3r – 4t primària)
– Grup 4: de 10 anys a 11-12 anys (5è – 6è primària)

Setmanes Temàtiques

Es realitzen casals setmanals temàtics amb l’objectiu de fer que els alumnes puguin repetir setmanes amb motivació i novetats. Adaptem les activitats a la temàtica setmanal i seguim el fil conductor per practicar vocabulari i estructures específiques amb la metodologia Helen Doron English. Cada setmana inclou tallers, jocs, competicions, manualitats, cançons i molt anglès! Les setmanes són les següents:
– Del 29/06 al 03/07: Animal Kingdom; una setmana per a aprendre a respectar el nostre entorn i conèixer els animals més interessants del món.
– Del 06/07 al 10/07: Superchef; la cuina més divertida amb receptes ben delicioses perquè els infants cuinin, gaudeixin i aprenguin.
– Del 13/07 al 17/07: Summer Olympic Games; 5 dies d’esports de tot tipus, amb competicions i premis. A més, aprendrem com influeix l’activitat física al nostre cos.
– Del 20/07 al 24/07: The Art in Science; el millor de l’art i la música combinat amb la ciència més entretinguda per a aprendre sobre tot plegat i experimentar amb la creativitat.
– Del 27/07 al 31/07: Superhero camp; 5 dies d’aventura fantàstica amb els nostres superherois preferits.
– Del 03/08 al 07/08: Around the world; a través del joc descobrirem cultures, tradicions i moltes curiositats d’altres països.

Tipus d’activitats

Oferim diverses activitats d’estiu en grups dividits per edats i pensades per divertir-se i aprendre anglès durant l’estiu, tot jugant en un entorn natural a l’aire lliure i també a l’aula, amb activitats de convivència, medi ambient, manualitats, música, esport, cuina, art, ciència i creativitat.
L’objectiu principal del casal d’estiu setmanal és educar en anglès. Creem una planificació específica perquè els alumnes practiquin l’idioma mentre que passen una bona estona experimentant diverses situacions per poder practicar l’anglès parlat.

Les activitats estan adaptades a la temàtica de la setmana.
NOVETAT: Sempre i quan les autoritats sanitàries ho permetin farem nit de bivac a partir de 2n de primària. Aquest estiu, volem oferir una nit de bivac a l’escola amb tots els alumnes del casal que vulguin assistir. La nit de bivac és una nit de convivència, jocs nocturns, històries màgiques, cançons, una bona dormida tots junts. Està planificada per l’últim dijous del casal d’estiu. Els alumnes apuntats durant aquesta setmana tindran la nit tota inclosa al preu i els que es vulguin apuntar només per aquesta nit tindrà un preu extra.

Model d’horari

Dia complet de 9 a 13 h – Setmana Superchefs (orientatiu)

Responsabilitat

STEAM SCP i Helen Doron English Alt Penedès són responsables de l’organització del casal d’estiu i tot el que s’inclou: assegurança, professorat, etc. Aquest casal es durà a terme, sempre que les directrius de les autoritats sanitàries ho permetin, i queda subjecte a la normativa que marquin les autoritats sanitàries.
El Col·legi Manyanet – Sant Ramon posa les seves instal·lacions, el manteniment i obertura i tancament de portes.

Autoritzacions

Al full d’inscripció s’inclouran les autoritzacions pertinents de protecció de dades, drets d’imatge, així com els telèfons de contacte per ordre de preferència i altres dades importants com ara al·lèrgies o intoleràncies.

Proposta econòmica

 

Pagaments

Al moment d’inscripció s’haurà d’abonar el 25% del preu de la modalitat escollida.
El 75% restant s’haurà d’abonar abans del 27 de juny de 2020.
Els pagaments es podran fer presencialment a la secretaria de l’escola els dimarts i dijous de 12 a 13 h o per transferència bancària al número de compte que es facilitarà a la inscripció i al full d’informació.
Qui no hagi fet el pagament abans del 27 de juny del 2020, no podrà començar l’activitat.
Es tornarà l’import en cas que el casal d’estiu no es pugui realitzar si les autoritats sanitàries així ho estableixin, o si no es pot fer per poca assistència.

Opció Menjador

Les famílies interessades en el servei de menjador i servei de casal d’estiu a la tarda, que es posin en contacte amb nosaltres per demanar més informació.

Inscripcions

Les inscripcions s’han de fer arribar per mail al correu helendoronaltpenedes@gmail.com adjuntant el document d’inscripció, fotocopia targeta sanitària i resguard del pagament. També es podran portar els documents i fer el pagament en efectiu a la secretaria de l’escola, els dimarts i dijous de 12 a 13 h.

Reunió informativa

La reunió informativa es realitzarà a través de la plataforma zoom el dia 12 de juny.
Per poder assistir cal enviar mail: helendoronaltpenedes@gmail.com i us passarem contrasenya.
La reunió per inscrits us enviarem mail confirmant dia i hora.

Inscripció

Archivo:PDF file icon.svg - Wikipedia, la enciclopedia libre INSCRIPCIO HAPPY DAYS MANYANET – SANT RAMON