El centro

Benvinguts a l’acadèmia d’anglès Helen Doron English de l’Eixample de Barcelona. 

Al nostre centre els alumnes aprenen en primer lloc a parlar anglès en un ambient alegre i comfortable. Treballem amb ells de manera amena, creativa i també perfectament planificada. Més que una acadèmia d’anglès convencional, us proposem un estil d’aprenentatge que fa èmfasi en l’ús pràctic de l’anglès.

Un ventall de propostes i cursos a la mida de les capacitats d’aprenentatge de cada grup d’alumnes

 Classes d’anglès per a nadons, fins a 3 anys, on s’aprén fonètica i vocabulari utilitzant eines que estimulen els infants:

  • El joc
  • El foment de l’autoestima

L’exploració de sensacions per mitjà de la utilització dels sentits per una banda i el constant reforç positiu a les classes per una altra, donen com a resultat que els bebés guanyen confiança en l’adquisició de noves habilitats.

L’aprenentatge és el resultat de la combinació de factors afectius i cognitius alhora, principalment quan els nadons identifiquen l’activitat amb un moment en què saben que els pares estan per ells. Gaudireu en família de moments alegres i emocionants mentre el nadó assimila les bases de la seva nova llengua materna.

 Cursos d’anglès per a infants de Primària mitjançant el joc, la música i el moviment:

  • Experimenten l’anglès sempre en grups reduïts
  • Perden la por a parlar i la inseguretat pròpia de qui no coneix un idioma
  • Augmenten la seguretat en les seves capacitats de comunicació
  • Aprenen d’una forma dinàmica

És per tot això que sabem que, com a conseqüència, a la nostra escola està a molta distància si la comparem amb les classes en pupitres on només es pot observar i recordar conceptes.

Anglès per a nens… i per a no tan nens!

 Anglès per a adolescents fins a 19 anys:

  • Metodologia pròpia amb èxit contrastat a nivell internacional
  • Tant els infants de Primària com els joves d’ESO i Batxillerat reben preparació i coneixements homologables oficialment

En resum: posem a la vostra disposició tota la ruta d’aprenentatge  Helen Doron English des dels nostres cursos per a nadons a partir de 3 mesos fins al nivell B2 del Marc Comú Europeu de Referència per les Llengües.

Amb Teen English al mateix temps que els joves fan crèixer les seves competències, aprofitem per oferir-los la preparació que necessiten per superar les proves English Language Assessments de la Universitat de Cambridge.

El professorat homologat per Helen Doron International, la garantia d’èxit a nivell mundial

Totes les nostres professores estan especificament preparades en tots i cada un dels nivells que imparteixen al centre i per tant poden fer servir la nostra metodologia amb total garantia. Per altra banda  formen part de la xarxa de professors homologats per Helen Doron arreu del món amb qui comparteixen ideas i punts de vista, la qual cosa té especial rellevància en la constant millora de les classes i dona com a resultat una experència molt enriquidora.

En el nostre centre trobareu un nou concepte de centre d’ensenyament on els infants es troben com a casa, un mètode excepcional i una experiència molt divertida pels nostres alumnes i també pels pares i mares que poden participar de tant en tant en classes de portes obertes i altres activitats amb els seus fills i filles.

Sou benvinguts!

Últimas Noticias

Febrero trae San Valentín y Carnaval

Acaba de comenzar el año y, como si nada, estamos ya casi en febrero ¿Y qué nos trae? Pues es un mes especial por su capacidad de ser unos años más y otros menos largo y justo este año, se alarga. Un

Talleres – Christmas Fun!!

Muy buenas tardes! Se acerca la Navidad… quién lo diría?! Hace dos días estábamos en Halloween y ya nos estamos preparando para ella con nuestros Talleres de Navidad en inglés para niños! Como cada diciembre, este mes nos preparamos para recibir las

Noviembre

NOVIEMBRE Este mes de noviembre nos trae diversas conmemoraciones como son el día de todos los Santos (All saints Day), Movember y Thanksgiving. All Saints Day es una conmemoración Cristiana celebrada en todo el mundo para honrar a los mártires inicialmente al

Halloween

Ya ha comenzado el nuevo año escolar en Helen Doron English, estamos como siempre, contentos de teneros con nosotros! Nos encontramos en el inicio del otoño, ya en el segundo mes del curso… que rápido pasa el tiempo! Junto con nuestro equipo

¿Sueñas con ser profesor? Obtenga información sobre el programa de formación de nuestro profesor!