Acerca del Centro

Academia de inglés para niños en Maragall, Barcelona. Cursos de inglés para niños y jóvenes


Mensaje de Bienvenida

L’escola Helen Doron Maragall va néixer, al bell mig de la Plaça Maragall, al juny del 2012, amb l’interés de donar a conèixer el mètode de la Helen Doron, lingüista creadora d’un sistema exclusiu d’ensenyament de l’anglès. Aquest mètode estimula l’habilitat natural dels nens per aprendre, gràcies a l’audició repetida de frases i cançons a la llar i al joc com a centre de l’activitat a l’escola.

Els nostres professors són nadius o bilingües, la seva competència en l’ensenyament de l’anglès com a llengua extranjera és molt alta i, a més són formats específicament en el nostre mètode a través de cursos intensius, seminaris i reciclatges continuus.

Ens esforcem perque les famílies dels nostres alumnes sentin que deixen als seus fills en mans no només del nostre professorat altament qualificat sino també de persones responsables que cuiden dels seus fills amb afecte i respecte.

Volem que Helen Doron Maragall sigui l’escola d’anglès dels vostres fills. Per aixó, a més dels nostres cursos en grups reduïts per a totes les edats, desde bebés fins a adolescents, oferim tot tipus d’activitats que intentem siguin divertides, solidàries i que ens ajudin a complementar la tasca de l’aprenentatge de l’anglès.

Estem a la vostra disposició!

Últimas Noticias

¿Cómo facilitar el aprendizaje de un segundo idioma a nuestros hijos?

Por Psic. Gabriela Palomera Cervantes Existen muchos factores que determinan que un niño sea “realmente bilingüe”. Estamos en la era de la tecnlogía y el acceso inmediato a la información. Pareciera que en un futuro, nada lejano, nos estaremos comunicando con personas

Los niños aprenden jugando: beneficios cognitivos del juego en edades tempranas.

¡Vamos a aprender jugando! El comportamiento del juego está siendo cada vez más estudiado y catalogado como un elemento crucial en el proceso de aprendizaje del niño. En recientes estudios se muestra la importancia de los recesos y el juego libre y

¿Sueñas con ser profesor? Obtenga información sobre el programa de formación de nuestro profesor!