Sobre el centre

Academia de inglés en Girona. Cursos de inglés para niños y jóvenes.


Anglès per a nens i joves a Girona

Des de 2012 oferim a nens i joves de Girona els cursos del mètode Helen Doron English, líder mundial en el desenvolupament de metodologia per a l’aprenentatge de l’anglès. La nostra escola ofereix tots els cursos, des de Baby’s Best Start per a nadons a partir de 3 mesos fins als programes per a adolescents Teen English, que arriben al nivell B2 del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (equivalent al Cambridge First Certificate).

Fa més de tres decades que la lingüista i educadora Helen Doron va revolucionar l’ensenyament de l’anglès coma a llengua estrangera i va desenvolupar una metodologia que reproduiex la forma com els nens i nenes aprenen la seva llengua materna. El seu lema: aprenem una segona llengua de forma natural.

La nostra metodologia es basa en 4 principis bàsics: l’escolta repetida, el reforç positiu, grups reduïts i aprendre és divertit.

Les classes es reforcen amb materials auditius i audiovisuals, jocs i música per aconseguir que siguin dinàmiques i que els nens aprenguin anglès de manera natural i divertida.

Els professors de Helen Doron English compten amb una alta competència en l’ensenyament de l’anglès com a llengua estrangera i han estat específicament formats per a cada un dels cursos que imparteixen a la nostra escola. Tots són uns apassionats de l’ensenyament de l’anglès a nens i joves.

Us convidem a conèixer un nou concepte d’escola d’anglès. Si voleu visitar el centre a Girona i provar una classe, truqueu al 972 206685 o envieu-nos un correu a girona@helendoron.com. Ens trobareu al carrer de la Creu, 53, davant de l’escola Masmitjà.

Spencer Groves, director

 

 

 

Últimas Noticias

Escola tancada per vacances

Us informem que l’escola romandrà tancada des del 23 de desembre fins el 7 de gener. Us desitgem molt bones festes! Happy New Year!!!

Taller de Nadal 2019

CHRISTMAS WORKSHOPS Per Nadal, quins plans teniu per als vostres fills? Un any més oferim els nostres tallers nadalencs, plens de música festiva, jocs i creativitat, tot en anglès! EDATS: nens i nenes de 3 a 9 anys DIES: dilluns 23 i

¿Cómo facilitar el aprendizaje de un segundo idioma a nuestros hijos?

Por Psic. Gabriela Palomera Cervantes Existen muchos factores que determinan que un niño sea “realmente bilingüe”. Estamos en la era de la tecnlogía y el acceso inmediato a la información. Pareciera que en un futuro, nada lejano, nos estaremos comunicando con personas

Los niños aprenden jugando: beneficios cognitivos del juego en edades tempranas.

¡Vamos a aprender jugando! El comportamiento del juego está siendo cada vez más estudiado y catalogado como un elemento crucial en el proceso de aprendizaje del niño. En recientes estudios se muestra la importancia de los recesos y el juego libre y

¿Sueñas con ser profesor? Obtenga información sobre el programa de formación de nuestro profesor!