Acerca del Centro

Academia de inglés para niños en Palamos. Cursos de inglés para niños y jóvenes


Welcome to Helen Doron English Palamós

El projecte educatiu innovador de Helen Doron English Educational Group, amb 35 anys d’èxit provat a 37 països, té com a pilars bàsics:

 • L’escolta repetida.
 • El reforç positiu.

D’aquesta manera, qualsevol alumne, a qualsevol edat, pot començar a aprendre anglès amb nosaltres en un ambient familiar i de manera planificada, però natural i amena, com si fos la llengua materna.

Els nostres professors tenen autèntica passió pels nens, una excel·lent competència en l’ensenyament de l’anglès i formació pedagògica específica en el mètode Helen Doron, a través de cursos intensius, seminaris i reciclatges continus.

Posem a la vostra disposició tota la gamma de cursos Helen Doron English, fets a mida segons les capacitats d’aprenentatge de cada alumne. Començant amb Baby’s Best Start el curs d’estimulació primerenca en anglès per a nadons, fins a arribar al nivell B2 del Marc Comú Europeu de Referència per a la Llengües, amb Teen English.

Classes d’anglès per a nadons de fins a 3 anys, on prenen fonètica i vocabulari, utilitzant eines estimulants per als nens:

 • El joc.
 • El foment de la autoestima.

Amb aquesta exploració de sensacions mitjançant la utilització dels sentits de l’infant juntament amb el constant reforç positiu de les classes, dóna com a resultat que els nadons guanyin la confiança necessària per adquirir noves habilitats en la parla anglesa.

Cursos d’ anglès per a nens de Primària mitjançant el joc, la música i el moviment:

 • Experimentaran l’anglès sempre en grups reduïts.
 • Perdran la por a parlar i la inseguretat pròpia de qui no coneix un idioma.
 • Aumentarà la seguretat en les seves capacitats de comunicació.
 • Aprendran d’una forma dinámica.

Gràcies al nostre mètode d’aprenentatge i trobantr-se en un grup reduït, l’alumne incrementarà el domini de l’idioma d’una forma divertida.

Anglès per a adolescents de fins a 19 anys:

 • Metodologia pròpia Helen Doron amb èxit contrastat a nivell internacional.
 • Amb Teen English al mateix temps que els joves fan créixer les seves competències, els oferim la preparació que necessiten per superar les proves de la Universitat de Cambridge.
 • Tant els nens de Primària com els joves d’ESO i Batxillerat reben preparació i coneixements homologables oficialment.

Tot això, a més de cursos intensius en vacances, cursos per a llars d’infants i extraescolars per a col·legis.

Els materials que utilitzem són propis de Helen Doron i estan desenvolupats per experts pedagogs en l’ensenyament de l’anglès entre els quals s’inclouen llibres, vídeos, jocs en línia, canals de youtube, aplicacions per a mòbils i tablets i fins i tot programes de ràdio!

En definitiva, tota una experiència per als alumnes i també per als pares, que poden veure el progrés dels seus fills gràcies a les nostres classes obertes que realitzarem periòdicament.

Us convidem a visitar el nostre centre. Demana la teva classe demo gratuïta i podreu gaudir del mètode!.

 

Últimas Noticias

¿Cómo facilitar el aprendizaje de un segundo idioma a nuestros hijos?

Por Psic. Gabriela Palomera Cervantes Existen muchos factores que determinan que un niño sea “realmente bilingüe”. Estamos en la era de la tecnlogía y el acceso inmediato a la información. Pareciera que en un futuro, nada lejano, nos estaremos comunicando con personas

Los niños aprenden jugando: beneficios cognitivos del juego en edades tempranas.

¡Vamos a aprender jugando! El comportamiento del juego está siendo cada vez más estudiado y catalogado como un elemento crucial en el proceso de aprendizaje del niño. En recientes estudios se muestra la importancia de los recesos y el juego libre y

¿Sueñas con ser profesor? Obtenga información sobre el programa de formación de nuestro profesor!