Our News
18 Nov 2019

5 activitats casolanes per a potenciar l’anglès

Jugar en Anglès

S’acosta el fred hivern i cada cop hi ha menys hores de sol, així que haurem de començar a trobar fórmules de divertir-nos a casa.

Si a més de fer família, pensem en activitats lúdiques i educatives, les hores a casa seran una oportunitat única per gaudir dels teus.

Et deixem algunes propostes per tal de que potenciïs l’anglès amb activitat a casa

1.- Veure series o dibuixos animats en v.o.


Sembla un tòpic però si acostumem als més petits a veure els seus dibuixos preferits en anglès, aconseguirem que tinguin un coneixement de la llengua molt profund.
Escoltaran frases fetes, diferents tons i timbres de veu i sobretot tindran una experiència 100% d’immersió lingüística.

2.- Etiquetar les coses de casa en anglès.

Un joc divertit és posar paperets o adhesius als mobles, coses de casa, coses de la cuina amb el mot en anglès corresponent. Cada membre de la família pot etiquetar-ne 5 cada semana, i així a poc a poc anirem augmentant el vocabulari.

3.- Jugar en anglès

Una de les formes més divertides d’aprendre un idioma és no adonar-se que s’està aprenent. Proposem jugar a “Hide & Seek” per exemple, sempre en anglès… Els petits els encantarà contar els nombres mentre tu t’amagues.

4.- Escoltar música

Una de les millors formes d’aprendre és escoltant, i la música a més si té una melodía que enganxa és la troballa. Cerca cançons fàcils i disfruta d’una discoteca a casa.

5.- Cuinar en anglès

És molt divertit intentar seguir una recepta o bé una App de receptes online que estigui en anglès. Aprendràs vocabulari, frases fetes i sobretot si et surt bona, et lleparàs els dits!