Our News
02 Oct 2020

Una classe amb en Joey

Fem un salt important per parlar anglès!

Avui us volem parlar de la nostra primera setmana de classes amb el Joey, el petit cangur protagonista del curs Jump with Joey.

Jump with Joey

El Joey és alegre, curiós, molt viu i està descobrint el món de la mà de la seva mare i els amics. Realment sembla un infant de 6 o 7 anys que està començant a tenir interès per tot el que l’envolta.

A aquestes edats els nens ja coneixes diferents classes d’aus (coloms, merles, pardals, lloros, cotorres…), de plantes, de minerals, fins i tot de dinosauris, en el seu propi idioma; és per això que a Helen Doron English també els introduim a aquest coneixement enciclopèdic des de petits. Si voleu veure una mostra, feu click a la figura del Joey i veureu un vídeo on aprén diferents tipus de primats (increïble, oi?)

experimentar i aprendre
Aprendre experimentant i utilitzant l’anglès

Com a mares i pares sempre busquem el millor per a la canalla. Volem que tinguin oportunitats, ens preguntem si són prou madurs per començar a aprendre altres idiomes, pensem si no seria millor tenir-los jugant que estressats estudiant a l’aula… A Helen Doron Santa Eulàlia us assegurem que tot això és possible, perquè oferim als estudiants:

  • L’avantatge d’aprendre anglès de forma natural, com s’aprèn una llengua materna.
  • Classes dins i fora de l’aula (si no fa mal temps, és clar).
  • Activitats que els permeten jugar, participar i passar-ho bé comunicant-se en anglès amb la resta de la classe des del primer dia.
  • Preparació per als exàmens oficials de Cambridge si les famílies ho demanen, sense pressió i amb un percetatge d’èxit espectacular.
  • Recursos online que poden utilitzar a la llar o quan vulguin.
  • Seguretat a l’aula i eines per seguir les classes en cas de confinament.

Un nen o una nena entre 5 i 9 anys, també té sempre ganes de jugar. Curiositat, facilitat per aprendre, interès, ganes de jugar, ganes de veure amics, dibuixos animats i tecnologia de realitat augmentada i tens una classe de Jump with Joey. És com fer un pastís: ajuntes els ingredients de forma justa i el resultat és un èxit.

A les fotos podeu veure una classe de Jump with Joey de la nostra acadèmia. Aquesta setmana ens ho hem passat molt bé!

Jump with Joey

Anglès per a nens i nenes
de 5 a 9 anys

Jump with Joey
Un autèntic salt a l'anglès parlat
Tocar, jugar, experimentar, parlar, APRENDRE anglès
L'acadèmia d'anglès de referència,
a Santa Eulàlia de Ronçana
previous arrow
next arrow
Slider
Sol·liciteu informació aquest mes d’octubre sobre el curs d’anglès per a nens Jump with Joey a Santa Eulàlia i tindreu un descompte.