Acerca del Centro

Academia de inglés en Badalona. Cursos de inglés para niños y jóvenes.


Benvinguts a Helen Doron English Badalona Centre

… on els vostres fills parlaran anglès des del primer dia!

Amb més de 30 anys d’experiència, el mètode Helen Doron English ® d’aprenentatge natural de l’anglès garanteix la interacció amb el idioma en cada classe, per això, des del primer dia, els nens ja s’expressen en anglès.

Grups reduïts, jocs, cançons, rimes tradicionals anglosaxones, manualitats… i un professorat entusiasta, especialment format, a qui els encanta ensenyar tot jugant amb els nens i nenes. Aquests són els ingredients clau del nostre èxit i del dels nostres alumnes.

Tots els nostres cursos estan especialment dissenyats per adaptar-se en cada tram d’edat a les necessitats pedagògiques, els interessos i les habilitats dels infants i adolescents, contribuint així al seu desenvolupament.

Nadons: el vincle emocional amb la llengua el farà trilingüe. Ara és quan el cervell humà està més preparat per aprendre idiomes.

Nens: Petits Einsteins que aprenen “com esponges”, sense adonar-se, mentre salten, canten, juguen.

Teens: aprenent anglès amb Helen Doron English ja s’aconsegueixen les aptituds lingüístiques per fer els exàmens de nivell oficials, sense requerir de preparació específica addicional.

3.000.000 de nens de més de 30 països arreu del món ja han passat per les nostres aules.

Porta el teu fill/a a PROVAR UNA CLASSE (gratuïta).  Fes-li ara un regal per a tota la vida…

Pots fer una visita virtual del centre en aquest enllaç.

 

Entrevista a ‘Tot és possible’ a RAC1

 

Segueix-nos a Instagram, Facebook i Twitter per veure les darreres novetats del nostre centre, fotos dels alumnes en acció i molt més!

Noticias academia de inglés Badalona Centre

¿Cómo facilitar el aprendizaje de un segundo idioma a nuestros hijos?

Por Psic. Gabriela Palomera Cervantes Existen muchos factores que determinan que un niño sea “realmente bilingüe”. Estamos en la era de la tecnlogía y el acceso inmediato a la información. Pareciera que en un futuro, nada lejano, nos estaremos comunicando con personas

Los niños aprenden jugando: beneficios cognitivos del juego en edades tempranas.

¡Vamos a aprender jugando! El comportamiento del juego está siendo cada vez más estudiado y catalogado como un elemento crucial en el proceso de aprendizaje del niño. En recientes estudios se muestra la importancia de los recesos y el juego libre y

¿Sueñas con ser profesor? Obtenga información sobre el programa de formación de nuestro profesorado