Acerca del Centro

Academia de inglés en Galileu Barcelona. Cursos de inglés para niños y jóvenes.


El projecte educatiu Helen Doron English Galileu es va iniciar el setembre de 2013, al barri de Les Corts de Barcelona, amb molta il·lusió. L’experiència viscuda durant aquest temps ha sigut molt positiva i així ho demostra la fidelitat de gran part dels nostres alumnes.

El nostre mètode innovador i flexible té com a pilars bàsics, l’escolta repetida i el reforç positiu; D’aquesta manera que qualsevol nen a qualsevol edat, pot començar a aprendre anglès amb nosaltres de manera natural i en un ambient familiar, on la implicació dels pares és fonamental.

Un tret diferencial de la nostra escola és el nostre taller “hand made arts & crafts”, sempre en plena ebullició d’idees i creativitat que fan de les nostres classes un espai divertit i distès on es viuen situacions i entorns reals amb un protagonista indispensable: el joc. Tot això, ens permet adaptar-nos al grup i a cada nen en particular.

Els nostres professors, amb formació pedagògica i amb autèntica passió pels nens, són nadius o bilingües, formats específicament en el nostre mètode a través de cursos intensius, seminaris i reciclatges continus.

Oferim una atenció personalitzada. No som només una extraescolar d’anglès, som la teva escola d’anglès on cada nen té el seu propi espai.

Us convidem a visitar el nostre centre. Demana la teva classe demo i podreu gaudir del mètode!

Noticias academia de inglés Barcelona Galileu

¿Cómo facilitar el aprendizaje de un segundo idioma a nuestros hijos?

Por Psic. Gabriela Palomera Cervantes Existen muchos factores que determinan que un niño sea “realmente bilingüe”. Estamos en la era de la tecnlogía y el acceso inmediato a la información. Pareciera que en un futuro, nada lejano, nos estaremos comunicando con personas

Los niños aprenden jugando: beneficios cognitivos del juego en edades tempranas.

¡Vamos a aprender jugando! El comportamiento del juego está siendo cada vez más estudiado y catalogado como un elemento crucial en el proceso de aprendizaje del niño. En recientes estudios se muestra la importancia de los recesos y el juego libre y

¿Sueñas con ser profesor? Obtenga información sobre el programa de formación de nuestro profesorado