Acerca del Centro

Mensaje de Bienvenida

El Learning Centre de Sagrada Família és el més veterà de Barcelona. Tot i que funciona des de 2006, la Meena Athwani, la nostra directora, va començar l’any 2003 com a professora independent amb un grup de 3 alumnes i aquest curs hem batut la xifra rècord de matriculacions a Catalunya!

Tenim alumnes de totes les edats, des de nadons, que fan fileres de cotxets a l’entrada del centre mentre aprenen les primeres paraules, fins als teenagers, alguns preparant els exàmens Advanced de Cambridge.

Estem especialment orgullosos dels nostres teachers; són persones entusiasmades amb la seva feina, nadius i/o plurilingües a nivell avançat, que estan en procés continu de formació i evolució. És difícil trobar professors amb una formació tan acurada!

Cada matí el nostre centre es converteix en un autèntic taller de joguines de Santa Claus, ple de professors i professores preparant jocs i retallables per tot arreu. Us encantaria veure’ls en acció.

Si encara no ens coneixeu, us convidem a visitar el nostre centre; podeu portar els infants a una classe demostrativa, totalment de franc, que recordaran tota la vida.

Seriously fun!

Últimas Noticias

¿Cómo facilitar el aprendizaje de un segundo idioma a nuestros hijos?

Por Psic. Gabriela Palomera Cervantes Existen muchos factores que determinan que un niño sea “realmente bilingüe”. Estamos en la era de la tecnlogía y el acceso inmediato a la información. Pareciera que en un futuro, nada lejano, nos estaremos comunicando con personas

Los niños aprenden jugando: beneficios cognitivos del juego en edades tempranas.

¡Vamos a aprender jugando! El comportamiento del juego está siendo cada vez más estudiado y catalogado como un elemento crucial en el proceso de aprendizaje del niño. En recientes estudios se muestra la importancia de los recesos y el juego libre y

¿Sueñas con ser profesor? Obtenga información sobre el programa de formación de nuestro profesor!