Acerca del Centro

Academia de inglés en Esparreguera. Cursos de inglés para niños y jóvenes.


Des que vam obrir l’escola d’anglès Helen Doron Esparreguera vivim dia a dia la magnífica experiència d’ensenyar anglès a infants i joves d’Esparreguera i també dels pobles del voltat com El Bruc, Collbató, Abrera… Podem dir que seguim amb la mateixa il·lusió de transmetre l’aprenentatge de l’anglès de forma innovadora, eficaç i sobretot, divertida!

Els cursos a la nostra escola d’anglès segueixen la metodologia Helen Doron de manera que estan especialment dissenyats i pensats en funció de l’edat de cada estudiant i dels seus interessos. Impartim tots els nivells i edats, des de bebès de 3 mesos fins a joves i preparem els estudiants pels exàmens oficials de Cambridge. A més, oferim diferents serveis com classes per adults d’anglès per a tots els nivells i cursos específics per a les activitats extraescolars de les escoles.

Els professors, àmpliament formats en llengua anglesa i amb experiència pedagògica, s’encarreguen de convertir les classes en un ambient d’immersió lingüística agradable i idoni perquè els alumnes se sentin còmodes i puguin expressar-se lliurement i amb naturalitat en anglès. Tots els professors segueixen una formació continua a través de seminaris i conferències anuals que els permet estar en contacte permanent amb altres professors i tendències en l’educació.

Creiem que l’anglès es pot aprendre de forma amena i natural i per això, a més de les classes, oferim diferents activitats mensuals fora de l’horari lectiu (tallers temàtics, festa de Halloween, l’hora del conte, espais de conversa per als joves…) durant tot el curs perquè qui ho destigi pugui gaudir d’una estona agradable i emocionant. See you soon!

Noticias academia de inglés Esparreguera

¿Cómo facilitar el aprendizaje de un segundo idioma a nuestros hijos?

Por Psic. Gabriela Palomera Cervantes Existen muchos factores que determinan que un niño sea “realmente bilingüe”. Estamos en la era de la tecnlogía y el acceso inmediato a la información. Pareciera que en un futuro, nada lejano, nos estaremos comunicando con personas

Los niños aprenden jugando: beneficios cognitivos del juego en edades tempranas.

¡Vamos a aprender jugando! El comportamiento del juego está siendo cada vez más estudiado y catalogado como un elemento crucial en el proceso de aprendizaje del niño. En recientes estudios se muestra la importancia de los recesos y el juego libre y

¿Sueñas con ser profesor? Obtenga información sobre el programa de formación de nuestro profesorado