Acerca del Centro

Academia de inglés en Sant Martí. Cursos de inglés para niños y jóvenes.


Vols parlar en anglès?

Anglès per a nens i nenes a Sant Martí – Bac de Roda Barcelona

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=osWphIwj5tw[/embedyt]

A Helen Doron English Sant Martí oferim una manera diferent d’aprendre anglès per tal d’obtenir uns resultats diferents. L’objectiu? Superar aquest handicap educacional tan present al nostre entorn i ensenyar als infants a PARLAR anglès com si fos una llengua materna.

Com ho aconseguim? El nostre equip inclou professors de diferents nacionalitats amb una excel·lent competència en l’ensenyament de l’anglès i formació pedagògica en cada un dels cursos que imparteixen. Tant la direcció de l’escola com els teachers estem bolcats en la nostra tasca i ens apassiona veure progressar els alumnes classe rere classe, dia rere dia.

Garantia d’èxit: Membre Premium del British Council per la nostra eficàcia

A la nostra escola posem a la seva disposició tota la gamma de cursos Helen Doron English, començant amb Baby’s Best Start el curs d’estimulació primerenca en anglès per a nadons, fins a arribar al nivell B2 del Marc Comú Europeu de Referència per a la Llengües, amb Teen English. També els oferim la preparació per superar les proves English Language Assessments de la Universitat de Cambridge, amb qui tenim un acord de col·laboració i gaudim de l’aval del British Council. Tot això a més de cursos intensius en vacances, cursos per a llars d’infants i extraescolars per a col·legis.

Els materials que utilitzem són propis de Helen Doron i estan desenvolupats per experts pedagogs en l’ensenyament de l’anglès entre els quals s’inclouen llibres, vídeos, jocs en línia, canals de youtube, aplicacions per a mòbils i tablets i fins i tot programes de ràdio!

En definitiva, tota una experiència per als alumnes i també per als pares, els quals poden veure el progrés dels seus fills gràcies a les nostres classes obertes que realitzarem periòdicament.

Us convidem a provar una classe de demostració gratuïta i sense compromís, contacteu per concretar dia i hora.

Juga amb nosaltres i parlaràs amb tot el món!

Helen Doron Educational Group és un Grup d’Educació britànic amb més de 30 anys d’èxit provat en més de 32 països.

HELEN DORON SANT MARTÍ – BAC DE RODA – CLOT

Noticias academia de inglés Barcelona Sant Martí

¿Cómo facilitar el aprendizaje de un segundo idioma a nuestros hijos?

Por Psic. Gabriela Palomera Cervantes Existen muchos factores que determinan que un niño sea “realmente bilingüe”. Estamos en la era de la tecnlogía y el acceso inmediato a la información. Pareciera que en un futuro, nada lejano, nos estaremos comunicando con personas

Los niños aprenden jugando: beneficios cognitivos del juego en edades tempranas.

¡Vamos a aprender jugando! El comportamiento del juego está siendo cada vez más estudiado y catalogado como un elemento crucial en el proceso de aprendizaje del niño. En recientes estudios se muestra la importancia de los recesos y el juego libre y

¿Sueñas con ser profesor? Obtenga información sobre el programa de formación de nuestro profesorado