Casal d’Estiu 2022

Us presentem la proposta per al desenvolupament del casal d’estiu Happy Days by Helen Doron English School Alt Penedès durant l’estiu de 2022. Pensat per a nens i nenes des de 3 anys fins a 11-12 anys (des de P3 fins a 6è), amb activitats compreses entre les 9 i les 13:30 h. i de 15 a 17 h a la nostra nova ubicació: Avinguda Tarragona 67, 08720 Vilfranca del Penedès

El Casal d’estiu es farà sempre i quan les autoritats sanitàries ho permetin i queda subjecte a la normativa de seguretat que es marqui des del departament de salut.
En aquesta proposta en concret es mostren les activitats i es presenta una sèrie d’idees per al desenvolupament del casal per part de Helen Doron English Alt Penedès.
Estructura i característiques del casal Helen Doron English Alt Penedès
– Casal setmanal i temàtics en anglès.
– Grups de 8/10 alumnes per professor/ra.
– Opció d’acollida de 8 a 8:45 h..
– Professors graduats formats específicament amb nivell mínim C1 o C2 d’anglès i amb carnet de Monitor de Lleure i professors nadius.
– Material i plans d’estudi de Helen Doron English Alt Penedès.

Sobre Helen Doron English

Amb 30 anys d’experiència, som líders en l’ensenyament de l’anglès a nens seguint el sistema de llengua materna, adaptant els programes a les necessitats i els interessos de cada tram d’edat.
Estem presents a 34 països, amb més de 900 centres i més de 2.000.000 alumnes.
Ens caracteritza una metodologia on l’aprenentatge és divertit, visual i musical, amb activitats orientades al benestar emocional i al desenvolupament cognitiu dels nens. A més, treballem amb reforç positiu durant les lliçons per augmentar l’autoestima dels alumnes, enfocament adaptat a l’estil d’aprenentatge de cada nen, interacció de l’infant perquè experimenti per ell mateix i professorat especialitzat.

Grups per Edats

Proposem fer 4 grups per edat. És una proposta que també depèn del nombre d’inscrits.
Els grups serien:
– Grup 1: de 3 anys a 5 anys (P3 – P5)
– Grup 2: de 6 anys a 7 anys (1r – 2n primària)
– Grup 3: de 8 anys a 9 anys (3r – 4t primària)
– Grup 4: de 10 anys a 11-12 anys (5è – 6è primària)

Setmanes Temàtiques

Es realitzen casals setmanals temàtics amb l’objectiu de fer que els alumnes puguin repetir setmanes amb motivació i novetats. Adaptem les activitats a la temàtica setmanal i seguim el fil conductor del medi ambient: “We have only one Earth!”  per practicar vocabulari i estructures específiques amb la metodologia Helen Doron English. Cada setmana inclou tallers, jocs, superchef (cuina), manualitats, cançons i molt d’anglès! Les setmanes són les següents:

  • Del 27/06 al 01/07: Welcome Summer Week; És la setmana del paper i del cartó! Salvem el nostre planeta buscant maneres de reciclar paper i cartró! 
  • Del 04/07 al 8/07: What a beautiful World; Continuant el nostre viatge per a salvar el nostre planeta, aquesta setmana aprendrem a reutilitzar el nostre plàstic de manera divertida, per descomptat!
  • Del 11/07 al 15/07: Be green; Convertir vidre en belles decoracions no és un simple geste! Tens l’oportunitat de posar a treballar la teva creativitat! 
  • Del 18/07 al 22/07: Waterfull; L’aigua és vida! Saps quanta pluja cau a Vilafranca? Fem un indicador de pluja i ho esbrinarem! Estàs interessat? 
  • Del 25/07 al 29/07: Plantalia; Salvarem les plantes! Saps que les plantes poden extingir-se? Aprendrem coses senzilles per ajudar a conservar i protegir les plantes.
  • Del 01/08 al 05/08: Animal Kingdom; una setmana per a aprendre a respectar el nostre entorn i conèixer els animals més interessants del món. 
  • Del 08/08 al 12/08: Grow your Food; Enamoreu-vos de la jardinería! Aprenem a jardinar a l’interior per a la Revolució de Vida Urbà
  • Del 16/08 al 19/08: Alternative Engery; El gran debat: energia alternativa davant dels combustibles fòssils? Fem la nostra pròpia turbina!
  • Del 22/08 al 26/08: Good bye Summer; 5 dies d’aventura fantàstica amb els nostres superherois preferits.

Tipus d’activitats

Oferim diverses activitats d’estiu en grups dividits per edats i pensades per divertir-se i aprendre anglès durant l’estiu, tot jugant en un entorn natural a l’aire lliure i també a l’aula, amb activitats de convivència, medi ambient, manualitats, música, esport, cuina, art, ciència i creativitat.
L’objectiu principal del casal d’estiu setmanal és educar en anglès. Creem una planificació específica perquè els alumnes practiquin l’idioma mentre que passen una bona estona experimentant diverses situacions per poder practicar l’anglès parlat.

Les activitats estan adaptades a la temàtica de la setmana.
NOVETAT: Sempre i quan les autoritats sanitàries ho permetin farem nit de bivac a partir de 2n de primària. Aquest estiu, volem oferir una nit de bivac al teatre del Casal amb tots els alumnes del casal que vulguin assistir. La nit de bivac és una nit de convivència, jocs nocturns, històries màgiques, cançons, una bona dormida tots junts. Està planificada per l’últim dijous de juliol.  Els alumnes apuntats durant aquesta setmana tindran la nit tota inclosa al preu i els que es vulguin apuntar només per aquesta nit tindrà un preu extra.

Model d’horari

Dia complet de 9 a 13 h – Setmana Superchefs (orientatiu)

Responsabilitat

Penedes Languages SL i Helen Doron English Alt Penedès són responsables de l’organització del casal d’estiu i tot el que s’inclou: assegurança, professorat, etc. Aquest casal es durà a terme, sempre que les directrius de les autoritats sanitàries ho permetin, i queda subjecte a la normativa que marquin les autoritats sanitàries.
Helen Doron Alt Penedes posa les seves instal·lacions, el manteniment i obertura i tancament de portes.

Autoritzacions

Al full d’inscripció s’inclouran les autoritzacions pertinents de protecció de dades, drets d’imatge, així com els telèfons de contacte per ordre de preferència i altres dades importants com ara al·lèrgies o intoleràncies.

Proposta econòmica

 

Horaris                                                         Lunchtime de 13h a 15h

• L’activitat és de 9h a 13:30h.                                                 • 46€/setmana

• Hi ha l’opció de servei d’acollida de 8h a 8:45.                  • 10€ dies esporàdics

•  Hi ha l’opció d’activitats de tarda de 15h a 17h

•  Entrada flexible, de 8:45 a 9h

Nit de bivac (alumnes no apuntats durant la setmana planificada per a aquesta activitat): 15€ (places limitades)

**Les activitats estan subjectes a un mínim d’inscrits

Informació i Inscripcions

T.  616 843 528

Email: [email protected]
penedeslanguages.net

Les inscirpcions es poden realitzar de dues formes:
– Presencial, a les oficines de Helen Doron Alt Penedes 10 a 12h i de 17 a 20h
– Online, cliqueu l’enllaç «Inscripció», que aparéis al final de la pàgina.

El pagament es podrà fer per transferència (caldrà adjuntar resguard). Qui no hagi fet el pagament abans del 21 de juny del 2022, no podrà començar l’activitat.

Reunió informativa

La reunió informativa es realitzarà a través de la plataforma zoom el dia 12 de maig.
Per poder assistir cal enviar mail: [email protected]   i us passarem contrasenya.
La reunió per inscrits us enviarem mail confirmant dia i hora.

Inscripció