Anglès Extraescolar en Centres Externs

Anglès extraescolar en centres externs

El programa in situ d’escoles externes està dissenyat per a estudiants de preescolar, primària i secundària. El programa que utilitzem per a aquesta mena de cursos és la metodologia Helen Doron English, així com la preparació per als exàmens oficials de Trinity College London, la Universitat de Cambridge i TOEFL

 HDE és líder mundial en materials especialment dissenyats per a l’ensenyament d’anglès a nens. Ens hem especialitzat en grups petits i hem desenvolupat la mateixa metodologia per adaptar-nos a les exigències de l’ensenyament i els horaris escolars.

 La nostra experiència ens ha permès adaptar la nostra oferta especialment per als col·legis respectant l’interès comú de pares i mares per al millor aprenentatge i així oferir un preu més econòmic per les famílies.


Detalls

El programa escolar en situ es duu a terme en el lloc de l’escola per a la conveniència dels estudiants i les seves famílies. Cadascuna d’aquestes classes serà un grup tancat específic a l’edat i curs de l’alumne per a garantir una atenció personalitzada.

  • Les classes poden impartir-se durant l’horari escolar, al migdia o després de l’horari escolar.
  • Tenim opcions de cursos tant per a grups reduïts com per a grups més grans, amb la qual cosa ens adaptem a les circumstàncies del vostre centre i del vostre alumnat; els nostres cursos inclouen les edats de 0 a 12 anys i, en el cas de grups petits, poden arribar fins als 18 anys. 
  • Fem un seguiment continuat del progrés dels infants i aportem als pares tota la informació que necessiten sobre els avanços dels seus fills. I als nens els oferim compartir l’entusiasme dels nostres profes i l’accés als materials pedagògics més innovadors basats en l’ús de la tecnologia.

 A Helen Doron English tenim l’anglès a la vostra mida i volem escoltar les necessitats de les famílies del vostre centre per ajudar-vos a triar la millor opció.

Consulta més informació

Inscripció 22-23