Campament d’estiu en anglès per a nens 2023. Summer camp Zaragoza.Happy Summer

HELEN DORON ENGLISH LC IGUALADA

Casal d’Estiu 100% en anglès!

Del 27 de juny al 29 de juliol de 9 a 13:30 h.

WE ONLY HAVE ONE EARTH!

Us presentem la proposta per al desenvolupament del casal d’estiu Happy Days by Helen Doron English School Igualada durant l’estiu de 2022. Pensat per a nens i nenes des de 3 anys fins a 11-12 anys (des de P3 fins a 6è), amb activitats compreses entre les 9 i les 13:30 h.

El Casal d’estiu es farà sempre i quan les autoritats sanitàries ho permetin i queda subjecte a la normativa de seguretat que es marqui des del departament de salut. 

En aquesta proposta en concret es mostren les activitats i es presenta una sèrie d’idees per al desenvolupament del casal per part de Helen Doron English Igualada. 

 • Estructura i característiques del casal Helen Doron English Igualada, casal setmanal i temàtics 100% en anglès.
 • Grups de 8/10 alumnes per professor/ra. 
 • Opció d’acollida de 8 a 9 h. 
 • Professors graduats formats específicament amb nivell mínim C1 o C2 d’anglès i amb carnet de Monitor de Lleure i professors nadius. 
 • Material i plans d’estudi de Helen Doron English Igualada. 

Grups per Edats 

Proposem fer 4 grups per edat. És una proposta que també depèn del nombre d’inscrits. Els grups serien: 

Grup 1: de 3 anys a 5 anys (P3 – P5)
Grup 2: de 6 anys a 7 anys (1r – 2n primària)
Grup 3: de 8 anys a 9 anys (3r – 4t primària)
Grup 4: de 10 anys a 11-12 anys (5è – 6è primària)

Setmanes Temàtiques

Es realitzen casals setmanals temàtics amb l’objectiu de fer que els alumnes puguin repetir setmanes amb motivació i novetats. Adaptem les activitats a la temàtica setmanal i seguim el fil conductor del medi ambient: “We only have one Earth!”  per practicar vocabulari i estructures específiques amb la metodologia Helen Doron English. Cada setmana inclou tallers, jocs, superchef (cuina), manualitats, cançons i molt d’anglès! Les setmanes són les següents: 

 • Del 27/06 al 01/07: Welcome Summer Week; És la setmana del paper i del cartó! Salvem el nostre planeta buscant maneres de reciclar paper i cartró! 
 • Del 04/07 al 8/07: What a beautiful World; Continuant el nostre viatge per a salvar el nostre planeta, aquesta setmana aprendrem a reutilitzar el nostre plàstic de manera divertida, per descomptat!
 • Del 11/07 al 15/07: Be green; Convertir vidre en belles decoracions no és un simple geste! Tens l’oportunitat de posar a treballar la teva creativitat! 
 • Del 18/07 al 22/07: Waterfull; L’aigua és vida! Saps quanta pluja cau a Vilafranca? Fem un indicador de pluja i ho esbrinarem! Estàs interessat? 
 • Del 25/07 al 29/07: Plantalia; Salvarem les plantes! Saps que les plantes poden extingir-se? Aprendrem coses senzilles per ajudar a conservar i protegir les plantes

Tipus d’activitats

Oferim diverses activitats d’estiu en grups dividits per edats i pensades per divertir-se i aprendre anglès durant tot l’estiu. Ho farem tot jugant en un entorn natrural a l’aire lliure i també a l’aula. Les activitats realitzades seràn de convivència, media ambient, manualitats, música, esport, cuina, art, ciència i creativitat.  

L’objectiu principal del casal d’estiu setmanal és educar en anglès. Creem una planificació específica perquè els alumnes practiquin l’idioma mentre passen una bona estona experimentant diverses situacions per poder practicar l’expressió oral en anglès. 

Les activitats estan adaptades a la temàtica de la setmana. 

Model d’horari – Dia complet de 9 a 13:30 h – Welcome Summer

Responsabilitat 

Penedes Languages SL i Helen Doron English Igualada són responsables de l’organització del casal d’estiu i tot el que s’inclou: assegurança, professorat, etc. Aquest casal es durà a terme, sempre que les directrius de les autoritats sanitàries ho permetin, i queda subjecte a la normativa que marquin les autoritats sanitàries. Helen Doron English Igualada posa les seves instal·lacions, el manteniment i obertura i tancament de portes. 

Autoritzacions: 

Al full d’inscripció s’inclouran les autoritzacions pertinents de protecció de dades, drets d’imatge, així com els telèfons de contacte per ordre de preferència i altres dades importants com ara al·lèrgies o intoleràncies. 

Proposta econòmica 

Horaris 

 • L’activitat és de 9h a 13:30h.
 • Hi ha l’opció de servei d’acollida de 8h a 8:45h.
 • Entrada flexible, de 8:45 a 9h

**Les activitats estan subjectes a un mínim d’inscrits

Informació i Inscripcions 

T. 938 035 750 · 673 487 299 

Email: [email protected] 

Les inscirpcions es poden realitzar de dues formes:
– Presencial, a les oficines de Helen Doron English Igualada de 17h a 20h
– Online, enviant un email a [email protected]  

El pagament es podrà fer per transferència (caldrà adjuntar resguard). Qui no hagi fet el pagament abans del 21 de juny del 2022, no podrà començar l’activitat.

Inscripció Casal d’Estiu