Our News
09 Sep 2019

5 beneficis de les Activitats EXTRAESCOLARS

activitats extraescolars

El mes de Setembre és el mes de les decisions, de les noves etapes per als més petits de casa.

Una de les preguntes més freqüents que es fan les famílies en aquesta època de l’any és ¿a què apunto al meu fill enguany? I a Helen Doron ho tenim més que clar, l’anglès és una de les millors activitats extraescolars que existeixen.

Serà  una de les millors opcions que podem escollir per ells i una de les activitats més vàlides pel seu futur.

Sabem que l’esport per exemple, els hi donarà habilitats físiques, i potenciarà la seva salut, així com la capacitat de treball en equip.

Les arts plàstiques i musicals potenciaran la seva creativitat, sensibilitat i imaginació, aptituds molt vàlides per al seu desenvolupament en un futur.

I les llengües, sobretot en edats primerenques, els hi proporcionaran les bases del coneixement per aabsorbir una cultura i un llenguatge per a la resta de les seves vides.

Tanmateix, escolliu l’activitat que escolliu hem fet un recull dels 5 principals beneficis de les Activitats extraescolars per als més petits, per tal que les tingueu en compte, ja que ara és el moment!

1.- Ampliació d’horari. Permeten tenir els nens recollits en un espai controlat un cop s’acaba la jornada escolar, i així poder conciliar millor les jornades de feina dels pares.

2.- Nous Amics: A banda dels amics de l’escola, les activitats extraescolars permeten socialitzar amb nous companys que no tenen per què tenir la mateixa edat, la qual cosa, obra la ment i les habilitats socials dels més petits.

3.- Recolzament Escolar: Les activitats complementàries aporten noves perspectives i una manera d’enfocar l’aprenentatge de coneixements que pot estimular tant el que s’aprèn a l’escola, com les noves propostes.

4.- Reforç a la Salut psico-emocional: El fet d’anar a un centre diferent i conèixer noves maneres d’aprendre aporta uns valors i uns compromisos que els més petits adopten com un gran benefici per a ells i per la seva salut mental.

5.- Oci no nociu: Tenir una nova via d’entreteniment que no sigui la televisió, mòbil o tableta… proporciona un descans per a la ment dels nens i nenes que a vegades estan massa exposats a les noves tecnologies en el seu temps lliure.

Són tots aquests motius i molts més els que ens fan recomanar-vos 100% trobar una bona activitat extraescolar pels vostres fills aquest any.

Per suposat la nostra proposta de classes d’Anglès de forma lúdica i divertida per a totes les edats és la millor de les opcions.

A més a més per haver llegit aquest article us podeu beneficiar del material GRATUÏT a l’hora de formalitzar la matrícula.

Us hi esperem!!

CODI OFERTA: #2019EARLYENGLISH