Our News
08 Jul 2020

Happy Holidays

Benvingudes (i ben merescudes) vacances!

Aquest és un curs atípic: confinament a la llar, classes a distància, reunions familiars en streaming amb el PC o el mòbil, poc parc i moltes ganes de jugar… Pares i mares hem fet el que hem pogut amb els infants tancats a casa, i les criatures han hagut de fer un canvi a les seves vides que només havien vist en algunes pel·lícules de ciència ficció.

Ara arriba el moment més esperat de l’any (si no comptem els nadals, els aniversaris o la mona), les vacances d’estiu i tots ens mereixem gaudir una mica després de tantes setmanes de confinament: respirar aire pur, rebre els raigs de sol a la pell, perdre la vista fins a l’infinit, retrobar familiars i amistats, oblidar una mica les rutines i passar-ho bé de debò.

Nenes i nens necessiten el joc i els estímuls de relacionar-se amb persones i entorns diferents. Anar a la platja, a la muntanya, a casa dels avis, jugar, nedar, avorrir-se, descansar i carregar piles per al curs vinent… ara és el moment de fer-ho!

I perquè us volem contents, més alts i més guapus, amb totes les ganes per al proper curs escolar, us recomanem que no baixeu la guàrdia:

  • Utilitzeu mascareta en espais tancats, sobre tot si no podeu respectar una distància prudencial amb altres persones.
  • Renteu-vos les mans sovint, sobre tot abans de tocar-vos la cara.
  • Jugueu a l’aire lliure amb altres persones, les màquines us esperaran sense problemes (fins i tot es recuperaran una mica).
  • Llegiu, escolteu música, passegeu, visiteu el lloc on passareu aquests dies; ara podeu!

Us volem de tornada alegres i amb ganes de menjar-vos el món. Molt bones vacances, ja us trobem a faltar 🙂

PD: Recordeu que qualsevol moment és bo per recordar les vostres cançons/lliçons favorites. I de tant en tant entreu al Kangi Club