Acerca del Centro

Mensaje de Bienvenida

Benvinguts a l’acadèmia d’anglès Helen Doron English Santa Eulàlia de Ronçana.

Des  del setembre de 2013 Helen Doron English Santa Eulàlia posa a l’abast d’infants i joves l’oportunitat no només d’aprendre a parlar anglès sinó també de gaudir aprenent, amb la que segurament podem considerar la metodologia més avançada i eficaç del sistema educatiu.

La nostra acadèmia d’anglès compta amb tres acollidores i animades aules adaptades i una agradable recepció.

Oferim programes específics per a totes les edats:

  • Anglès per a nadons de més de 3 mesos, Baby’s Best Start
  • Cursos per a joves de 14 a 19 anys, Teen English
  • Una iniciació específica a l’anglès parlat per a infants de 3 a 6 anys
  • El reforç extraescolar més agradable per als estudiants de 6 a 12 anys
Un ventall de propostes i cursos a la mida de les capacitats d’aprenentatge de cada grup d’alumnes, així com tallers temàtics durant tot l’any.

El nostre principal objectiu és que els estudiants aprenguin a parlar anglès sense por i amb soltura. Tot i això també tenim en compte que els resultats, a nivell curricular, són importants; per aquest motiu i si ens ho demanen, preparem als nostres alumnes per presentar-los a les proves English Language Assessments de la Universitat de Cambridge.

Els professors del centre de Santa Eulàlia són llicenciats en filologia anglesa i amb una àmplia experiència docent. Un dels requisits per donar classe a les nostres aules és rebre la formació i l’homologació internacional de l’equip pedagògic de Helen Doron.

En el nostre centre trobareu un nou concepte de centre d’ensenyament on els infants es troben com a casa, un mètode excepcional i una experiència molt divertida pels nostres alumnes i també pels pares i mares que poden participar de tant en tant en classes de portes obertes i altres activitats amb els seus fills i filles.

Últimas Noticias

5 beneficis de les Activitats EXTRAESCOLARS

El mes de Setembre és el mes de les decisions, de les noves etapes per als més petits de casa. Una de les preguntes més freqüents que es fan les famílies en aquesta època de l’any és ¿a què apunto al meu

¿Cómo facilitar el aprendizaje de un segundo idioma a nuestros hijos?

Por Psic. Gabriela Palomera Cervantes Existen muchos factores que determinan que un niño sea “realmente bilingüe”. Estamos en la era de la tecnlogía y el acceso inmediato a la información. Pareciera que en un futuro, nada lejano, nos estaremos comunicando con personas

Los niños aprenden jugando: beneficios cognitivos del juego en edades tempranas.

¡Vamos a aprender jugando! El comportamiento del juego está siendo cada vez más estudiado y catalogado como un elemento crucial en el proceso de aprendizaje del niño. En recientes estudios se muestra la importancia de los recesos y el juego libre y

¿Sueñas con ser profesor? Obtenga información sobre el programa de formación de nuestro profesor!