Acerca del Centro

Mensaje de Bienvenida

Benvinguts a l’acadèmia d’anglès Helen Doron English Santa Eulàlia de Ronçana.

Des  del setembre de 2013 Helen Doron English Santa Eulàlia posa a l’abast d’infants i joves l’oportunitat no només d’aprendre a parlar anglès sinó també de gaudir aprenent, amb la que segurament podem considerar la metodologia més avançada i eficaç del sistema educatiu.

La nostra acadèmia d’anglès compta amb tres acollidores i animades aules adaptades i una agradable recepció.

Oferim programes específics per a totes les edats:

  • Anglès per a nadons de més de 3 mesos, Baby’s Best Start
  • Cursos per a joves de 14 a 19 anys, Teen English
  • Una iniciació específica a l’anglès parlat per a infants de 3 a 6 anys
  • El reforç extraescolar més agradable per als estudiants de 6 a 12 anys
Un ventall de propostes i cursos a la mida de les capacitats d’aprenentatge de cada grup d’alumnes, així com tallers temàtics durant tot l’any.

El nostre principal objectiu és que els estudiants aprenguin a parlar anglès sense por i amb soltura. Tot i això també tenim en compte que els resultats, a nivell curricular, són importants; per aquest motiu i si ens ho demanen, preparem als nostres alumnes per presentar-los a les proves English Language Assessments de la Universitat de Cambridge.

Els professors del centre de Santa Eulàlia són llicenciats en filologia anglesa i amb una àmplia experiència docent. Un dels requisits per donar classe a les nostres aules és rebre la formació i l’homologació internacional de l’equip pedagògic de Helen Doron.

En el nostre centre trobareu un nou concepte de centre d’ensenyament on els infants es troben com a casa, un mètode excepcional i una experiència molt divertida pels nostres alumnes i també pels pares i mares que poden participar de tant en tant en classes de portes obertes i altres activitats amb els seus fills i filles.

Últimas Noticias

¿Cómo facilitar el aprendizaje de un segundo idioma a nuestros hijos?

Por Psic. Gabriela Palomera Cervantes Existen muchos factores que determinan que un niño sea “realmente bilingüe”. Estamos en la era de la tecnlogía y el acceso inmediato a la información. Pareciera que en un futuro, nada lejano, nos estaremos comunicando con personas

Los niños aprenden jugando: beneficios cognitivos del juego en edades tempranas.

¡Vamos a aprender jugando! El comportamiento del juego está siendo cada vez más estudiado y catalogado como un elemento crucial en el proceso de aprendizaje del niño. En recientes estudios se muestra la importancia de los recesos y el juego libre y

¿Sueñas con ser profesor? Obtenga información sobre el programa de formación de nuestro profesor!